Barion Pixel
Ügyfélszolgálat: +36704277405
Bejelentkezés
Ügyfélszolgálat: +36704277405
Bejelentkezés
gatkozlekedesi-engedely-logo

Díjtáblázat - KDTVIZIG Tolna Megyei Szakaszmérnökség 2. szakasz

A kérelem a Gemenc Zrt. általi jóváhagyását, és annak az értékesítő részére történő megküldését követően az On Line értékesítési keretrendszerben külső felhasználó által szabadon el nem érhető módon kerül kiállításra, és megküldésre a szükséges engedély.

Az engedély kérelmet a tervezett töltéshasználat előtt, minimum 5 nappal korábban kérjük benyújtani (megküldeni)!

Felhívjuk a kérelmezők figyelmét, hogy a Gemenci erdő védelmének érdekében a nagyközönség részére nem kívánják megnyitni a közlekedési lehetőséget, csak, és kizárólag indokolt esetben kerül jóváhagyásra és engedélyezésre a töltésközlekedési kérelem, továbbá arra is, hogy ezen gemenci erdővel érintett szakaszon a GEMENC Zrt. munkatársai is jogosultak a közlekedéshez szükséges engedélyt ellenőrizni!

 

Pl.: 1066 Budapest teszt utca 6.

TÖLTÉSEN

Érvényesség

TELJES ÁRÚ

NYUGDÍJAS/DIÁK

Töltésen

Teljes árú

Éves

5.350 Ft

Havi

2.200 Ft

Heti

1.100 Ft

Napi

550 Ft

Töltésen

Nyugdíjas/Diák

Éves

2.675 Ft

Havi

1.100 Ft

Heti

550 Ft

Napi

275 Ft

3,5 tonna összsúly feletti járművek

Duna jp. alsó szakasz: PÖRBÖLY-KESELYŰS, 9+400-28+692 tkm szelvények között

Nagyobb tömegű jármű közlekedése kizárólag a KDTVIZIG egyedi elbírálás és igazgatói döntés alapján kiadott engedéllyel vehető igénybe.

Az Igazgatóság jogosult arra, hogy év közben külön bejelentés nélkül a töltések védképességének megőrzésének érdekében, karbantartási munka, vagy egyéb indokkal, a töltésen történő közlekedést korlátozza, megtiltsa!

A 3.5 tonna összsúly feletti járművek közlekedéséhez külön szerződéses megállapodás szükséges!

A fenti díjak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót. Az éves engedély a tárgyév december 31. éjfélig tartó érvényességgel, a havi engedély a megvásárlás napjától számított (a hónap bármely napjától számítva) 30. nap éjfélig tartó érvényességgel, a heti engedély a megvásárlás napjától számított (a hét bármely napjától számítva) 7. nap éjfélig tartó érvényességgel, a napi engedély a megvásárlás napjának éjféléig tartó érvényességgel kerül kiadásra.

A rokkantsági igazolvány felmutatása esetén a töltésen való közlekedés díjmentes.

Gyalogosok és kerékpárosok részére a gátfelhajtási engedély díjtalan!